Highstreet Jazz & Blues 12-11-2023

Highstreet Jazz & Blues 12-11-2023

Bijna 25 november!! De blueskroegentocht in Wijk bij Duurstede. Volgende week komt Roelof Hummel er in de uitzending alles over vertellen. Noteer het maar alvast in de agenda.
Maar eerst zondag 12 november, Jos du Floo begint met een nummer van Wide Mouth Mason. Daarna Buster Benton, The Rolling Stones (2 x Hackney Diamonds), Muddy Waters, John Mayall, M3, Fats Domino en Jos eindigt het eerste uur met Susan Tedeschi. Uiteraard ook “de elpee van de maand”, voor de maand november een inzending van Tineke Schoenmaker. Haar keuze valt op John Lee Hooker, het album Anthologie du Blues (1969). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Brenda Brown, Clare Foster, Rossano Sportiello & Nicki Parott, Laura Gibson, Julie London, Cyrille Aimeé and The Surreal Band, Lisette Spinnler en tot slot John Coltrane & Don Cherry. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven