Highstreet Jazz & Blues 13-08-2023

Highstreet Jazz & Blues 13-08-2023

Elke uitzending is het weer vooraf een feest om alle nummers bij elkaar te zoeken die ik ga uitzenden. Soms een feest der herkenning en vaker nog iets totaal (voor mij) onbekends. Ik hoop dat de luisteraars ook deze keer weer met genoegen gaan luisteren.
Ik begin deze keer, 13 augustus 2023, met een nummer van Alan Farrington. Verder Vargas Blues Band, Rory Gallagher, Rival Sons, Gene Butler Band, Gratitude, Ten Years After, Sonny Terry en ik sluit het eerste uur af met Brownie McGhee. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand augustus een inzending van Nienke Dingemans. Haar keuze valt op Bonnie Raitt, het album Road Tested (1995). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Turk Murphys, San Francisco Jazz Band, Kid Ory, Louis Armstrong & The Dukes Of Dixieland, Madeleine Peyroux & William Galison, Madeline Bell, Maria de Lourdes, Monsieur Dubois, Norah Jones en tot slot Ella Fitzgerald with Count Basie and his Orchestra. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk. En ook iedere zondag vanaf 20.00 uur op WBRS Belgium.

Reacties

Scroll naar boven