Highstreet Jazz & Blues 14-01-2024

Highstreet Jazz & Blues 14-01-2024

Live artiesten bij Highstreet Jazz & Blues. Als we die een keer in de uitzending hebben horen spelen blijft het altijd in ons hoofd rondspoken. Zo van spelen ze nog steeds, bestaan ze nog, is de band nog steeds hetzelfde. Zo ook de band die op 10 maart 2019 te gast was: Kozzeltov. Goede herinneringen aan, uitstekende muzikanten, fijne gasten. Gelukkig komen ze zondag 14 januari 2024 weer live in de uitzending. Ook benieuwd hoe het ze begaan is?
Maar Jos du Floo begint met een “gewoon” eerste uurtje. Dat start met een nummer van Old Soul Society. Daarna Russell Morris, Robin Trower & Sari Schorr, Larkin Poe, Kenny Wayne Shepherd, Gov.t Mule, ZZ Top en Jos k eindigt het eerste uur met Erin Nicole Neal. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand janauri een inzending van Gait Klein Kromhof. Zijn keuze valt op Big Walter “Shakey” Horton, het album The Soul of Blues Harmonica (1964). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede en derde uur. Kozzeltov heeft toegezegd een aantal prachtige nummer te gaan spelen. Tussendoor nog interviews met met de bandleden en aangevuld met andersoortige blues- en jazznummers. Deze keer geen nummers “uit de koffer van Evert”.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Maar deze keer gaan we dus door tot 15.00 uur. Direct na de uitzending op zondag is er een aangepast programma tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het gehele live blues programma uur ook terug te beluisteren via de site van BluesInWijk. Via www.regio90.nl kunt u alles terug horen als “uitzending gemist”.

Reacties

Scroll naar boven