Highstreet Jazz & Blues 14 augustus 2022

Highstreet Jazz & Blues 14 augustus 2022

We moeten er nu nog niet aan denken: herfst. Maar ik verklap wel dat ik al een kaartje heb voor de finale van The Dutch Blues Challenge voor 2 oktober 2022. Lekker, ik kijk er naar uit. Maar morgen eerst kijken naar het bloemencorso Leersum. En dat kan vanuit de luie stoel via 90TV, de televisiezender van Regio90. En dan zondag lekker luisteren naar Highstreet Jazz & Blues op 90fm. Het programma Highstreet & Blues is regionaal af te stemmen op 91.7 FM en wereldwijd via www.regio90.nl.
Ik begin met een nummer van Levee Town. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Son House, The British Bluescasting Corporation, The Rolling Stones, Tom Pricipato, Aayushi Karnik, Angelique Francis, David Lumsden, 8 Ball Aitken, Bob Corritore & Friends en laatste van het eerste uur The Scorpions. Ook de elpee van de maand”, voor de maand augustus een inzending van Klaas van Kuilenburg. Zijn keuze valt op Jimi Hendrix, Het album Hendrix in The West (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz.The New Savoy Jazzmen, Chris Barber, Cresent City Rhythm and Jazz Band, Dutch Swing College Band with Bob Kaper, Nicolas Payton, Tony Koch and The AltNews Band en ik sluit af met Charlie Parker. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven