Highstreet Jazz & Blues 15 oktober 2023

Highstreet Jazz & Blues 15 oktober 2023

Dank voor alle leuke reacties op de Jubileumuitzending, 30 jaar Highstreet Jazz & Blues, van vorige week. Het was leuk om te doen en nummers uit te zenden die zijn opgenomen tijdens live uitzendingen van bands en artiesten bij Highstreet Jazz & Blues.

Ook op de uitzending van zaterdag 7 oktober, het stukje over de geschiedenis en het ontstaan van het programma kwamen leuke reacties. Dank aan Peter van Cappelle dat hij dit verzorgde.
En dan nu weer een gewone uitzending op zondag 15 oktober: Ik begin met een nummer van Sandy Carroll. Verder The Rolling Stones, Rita Engedalen & Margit Bakken, Tom Hambridge, Teresa James & The Rhythm Tramps, Rod Stewart & The Faces, Steve Baker, Noa & The Hell Drinkers en ik eindig het eerste uur met Popa Chubby. Uiteraard ook “de elpee van de maand”, voor de maand oktober een inzending van Erwin Java. Zijn keuze valt op Freddie King, het album Getting Ready (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Tuba Skinny, The Scat Cats, The Famous Castle Jazz Band, The Smooth Jazz All Stars, John F. Klaver, Yussef Dayes, Wes Montgomery, Sidney Bechet, Jonathan Scales Fourchestra en tot slot Omette Coleman. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven