Highstreet Jazz & Blues 16-10-2022

Highstreet Jazz & Blues 16-10-2022

Ik begin met een nummer van Fleedwood Mac. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Ryan Neville, The Heavy North, Jack J. Hutchinson, Django Blackheart, Early Times & The High Rollers, Elli de Mon, Foreday Riders with Ray Beadle, Frank L. Goldwasser& Christian Rannenberg & Roger C. Wade en als laatste van het eerste uur John Haydock. Ook de elpee van de maand”, voor de maand oktober een inzending van Nicko Christiansen. Zijn keuze valt op Buddy Guy, het album Hoodoo Man Blues (1965). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Deze keer een bijzondere editie vanwege het feit dat Evert Wybenga vier jaar geleden (17 oktober 2018) is overleden. Ik draai een door hem gemaakte reportage over The Dutch Swing College Band. Dat wordt afgesloten met twee nummers uit de serie “de drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week als herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven