Highstreet Jazz & Blues 17-04-2022

Highstreet Jazz & Blues 17-04-2022

Volgende week de live uitzending van de 1500ste vanuit een van de mooiste kroegjes uit Wijk bij Duurstede? Ik heb er heel veel zin in. Maar eerste nog 1e paasdag dookomen, zondag 17 april, aflevering 1499. Tot 14.00 uur uitzending en daarna doorvliegen naar Veghel waar ik om 15.00 met The Vaults op het podium wordt verwacht in café de Afzakkerij. Jullie zijn overigens allemaal van harte welkom, entree is gratis.
Het programma Highstreet & Blues is te beluisteren via je smartphone, op de radio (91.7 FM), en via je LapTop (www.regio90.nl). Ik begin met een nummer van Grant Dermody & Frank Fotuksy. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Professor Louie and The Crowmatix, Mick Grabham, Seat Taylor, Tiny Flaws, Robben Ford & The Blue Line, The Temperance Movement, Freddie King, John Mayall en tot slot Maggie Bell. Ook de elpee van de maand”, voor de maand april een inzending van Frank Kraaijeveld. Zijn keuze valt op The Rolling Stones, Het album Untiteled (1964). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Benny Goodman, Deja’s Olympia Brass Band, Firehouse Five Plus Two, The Castle Jazz Band, George Probert, George Duke, Jorja Smith, Junior Santos en ik sluit af met Kid Ory. Ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven