Highstreet Jazz & Blues 17-12-2023

Highstreet Jazz & Blues 17-12-2023

Het stond al weer een tijdje op het verlanglijstje van Jos du Floo. Live artiesten bij Highstreet Jazz & Blues. Maar elke keer kwam er wat tussen. Maar nu gaat het weer beginnen, nieuw seizoen en nieuwe kansen. Voor januari en februari heeft Jos al toezeggingen. Ook voor 31 december heeft Jos wat moois gepland. Maar nu eerst komende zondag, 17 december 2023. Live in de studio Mister Moan (Koos Boer). Fantastische blues man en (dat mag Jos wel zeggen, want hij was er zelf bij) de publiekslieveling in de categorie “solo en duo” tijdens de Dutch Blues Challenge.
Maar Jos begint met een “gewoon” eerste uurtje. Dat start met een nummer van Baker & Cas. Daarna Mitch Woods, The All Night Boogie Band, Andy Lindquist, Jeff Michaels, Sammy Rae & The Friends en Jos eindigt het eerste uur met Van Morrison. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand december een inzending van Robbert Duijf. Zijn keuze valt op Ian Sieger, het album Man and Guitar (2014). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede en derde uur. Mister Moan die heeft toegezegd een aantal prachtige nummer te gaan spelen. Tussendoor nog interviews met Koos en aangevuld met andersoortige blues- en jazznummers. Deze keer geen nummers “uit de koffer van Evert”.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Maar deze keer gaan we dus door tot 15.00 uur. Direct na de uitzending op zondag is er een aangepast programma tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het gehele live blues programma uur ook terug te beluisteren via de site van BluesInWijk. Via www.regio90.nl kunt u alles terug horen als “uitzending gemist”.

Reacties

Scroll naar boven