Highstreet Jazz & Blues 17 juli 2022

Highstreet Jazz & Blues 17 juli 2022

Wat een rust op straat. We kunnen weer probleemloos parkeren zelfs. Schoolvakanties en vakantiegangers, een ideale combinatie. Ook geen haastige ouders meer die hard rijdend en gehaast de kinderen naar school moeten brengen. En vandaag Highstreet Jazz & Blues, lekker. De zon schijnt. Het wordt een moooie dag: Zondag 17 juli. Het programma Highstreet & Blues is regionaal af te stemmen op 91.7 FM en wereldwijd via www.regio90.nl.
Ik begin met een nummer van Committee Of Vultures. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Duke Robillard, Fred Chapelier, Grant Haua, Dan Patlansky, Jacob Green, Southside Johnny & The Asbury Jukes, The Rolling Stones als laatste van het eerste uur David Vest. Ook de elpee van de maand”, voor de maand juli een inzending van Tom Copier. Zijn keuze valt op Robert Johnson, Het album King Of The Delta Blues Singers (1966). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. King Olivers Creole Conservenblik, New Orleans Music Company, Doc Cheatham and Sammy Price with Lars Edegran’s Jazz Band, een miniconcert van Louis Armstrong and His All Stars, Meschiya Lake and The Little Big Horns ik sluit af met The Preservation Hall Jazz Band. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven