Highstreet Jazz & Blues 18-02-2024

Highstreet Jazz & Blues 18-02-2024

Uitzending nummer 1595, 18 februari 2924. Jos du Floo begint met Joakim Tinderholt & His Band Hillbilly. Daarna Buffalo Nichols., Uncle Lucius, Tyrone Cotton, Li’l Ronnie & The Grand Dukes, Adjournments, Aida Cooper, John Salem & The Macy Brothers, The Achivers en Jos eindigt het eerste uur met Janis Joplin. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand februari de inzending van Steven van der Nat (Little Steve & The Big Beat). Zijn keuze valt op Freddy King, het album His Early Years (1972). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede uur en dat is het jazzuurtje. Beegie Adair, Etta Cameron & Nikolaj Hess with Friends, The Lori Mechem Quartet, Milt Jackson and Ray Charles, Lionel Hapton & Stan Getz, Indigo Swing, Handsome Harry Compagnie en als laatste Glenn Miller. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk.
Voor de blues liefhebbers, Op Regio90 elke zondag van 15.00 tot 17.00 de herhaling van het programma Blues For You van Papa Dik Zorgman.

Reacties

Scroll naar boven