Highstreet Jazz & Blues 18-12-2022

Highstreet Jazz & Blues 18-12-2022

Zondag 18 december 2022, in heel veel huishoudens staat de kerstboom al en heerst er al een kleine kerststress. Wat gaan we eten, wat gaan we doen, wie nodigen we wel uit en wie en kunnen we die wel vragen als die er is? Kortom de echte kerstgedachte is niet wat het hoort te zijn maar wordt beïnvloed door de randzaken. Mijn advies is om het lekker rustig te houden dit jaar.
Gelukkig is er Highstreet Jazz & Blues. Ik begin met een nummer van The Black Keys. Verder neem ik mee Drive-by Truckers, American Aquarium, Cass Clayton, Bob Sege, Supersonic Blues Machine, Janice Harrington, Electric Hollers en laatste van het eerste uur The Rusty Wright Band. Ook de elpee van de maand”, voor de maand december een inzending van Arie Posthouwer. Zijn keuze valt op Canned Heat, het album Boogie With Canned Heat (1968). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Amara Tari, Sarp Keskiner & Tayfun Bilgin, Precicious Wilson, Original Victoria Band, Alpinorleans, Max Collie Rhythm Aces, The Jerry van Rooyen Jazz Orchestra en ik sluit af met Ben Webster. Uiteraard ook drie nummers uit de serie “de drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven