Highstreet Jazz & Blues 18 juni 2023

Highstreet Jazz & Blues 18 juni 2023

Zondag 18 juni 2023, Vaderdag 2023. Mooie gelegenheid om de nazaten kennis te laten maken met Highstreet Jazz& Blues. In ieder geval iedereen een fijne Vaderdag toegewenst.
Het eerste uur begin ik met een nummer van de Cash Box Kings. Verder Frank van Engelen & Bas Kleine, Jeff Beck Band, Humble Pie, CHILD, Robin Trower Band, Dudley Taft, Cullen Winter ik sluit het eerste uur af met Deuce ’n a Quarter. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand juni een inzending van Rien van Rijn, bekend van de VintageBrothers. Zijn keuze valt op The Paul Butterfield Band, het album The Butterfield Blues Band (1987). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Ben Webster Buddy Tate Quartet, John Coltrane, Baby Face Willette, Jimmy Smith, Tony Fruscella, Karsu Dönmez en tot slot de Breda Festival Giants. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.

Reacties

Scroll naar boven