Highstreet Jazz& Blues 19-03-2023

Highstreet Jazz& Blues 19-03-2023

Bijna lente volgens de kalender. Deze keer op 20 maart is mij verteld. Anders dan we op school hebben geleerd, de 21e. Maar het kan me niet vroeg genoeg zijn. Alhoewel, hoe vaak hebben we nu echt winterweer gehad de afgelopen tijd?

Ik begin het eerste uur met een nummer van Lex Grey & The Urban Pioneers. Verder Foster Meeks, Blues Friends, Mike Franano, Maple Blues Band, Dr. Papas, Jimi ‘Primetime’ Smith & Bob Corritore, Diane Blue All-Star Band en als laatste van het eerste uur ValLimar Jansen with Grits & Bourbon. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand maart een inzending van Stef Woestenenk. Zijn keuze valt op Eric Clapton, het album Just One Night (1980). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazznummers van Alpiorleans, Aunt Hagars Gang, Peanuts Hucko and Marcel Hendricks, The Midnite Follies, Pee Wee Erwin and His Jazz Gang, Brice Springsteen, Leon Redbone, Circus Square Jazz Band en ik sluit af met ‘de drie van Wybenga’, nummers uit de nalatenschap van Evert, de bedenker, starter en oud presentator van dit programma.

Reacties

Scroll naar boven