Highstreet Jazz & Blues 19-05-2024

Highstreet Jazz & Blues 19-05-2024

19 mei, is het 1e Pinksterdag. En uiteraard Highstreet Jazz & Blues. Jos du Floo begint met Chicago Mike Beck. Daarna Bex Marshall, Charlie Parr, Karen Lawrence, Katie Henry, Mighty Howlers, Nine Below Zero en Jos eindigt het eerste uur met Taj Mahal. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand mei de inzending van Guy Verlinde. Zijn keuze valt op Hound Dog Taylor, het album Beware Of The Dog (1976). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen. Of koop het prachtige boek waar al die verhalen in staan.
Dan het tweede uur en dat is het jazzuurtje. The Little Town Jazz Band, Norske Rytmekonger, Louis Mazetier, Brooks Tegler’s Hot Jazz, The Moonlight Broadcast, Rod Mason, Mister Acker Bilk & His Paramount Jazz Band, Chris Barber, Glenn Miller en als laatste de Jojo Swingband. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk.
Voor de blues liefhebbers, Op Regio90 elke zondag van 15.00 tot 17.00 de herhaling van het programma Blues For You van Papa Dik Zorgman.

Reacties

Scroll naar boven