Highstreet Jazz& Blues 19-11-2023 (Blues Kroegentocht 25-11-2023)

Highstreet Jazz& Blues 19-11-2023 (Blues Kroegentocht 25-11-2023)

De blues kroegentocht in Wijk bij Duurstede, is één van de belangrijkste en mooiste blues initiatieven van Nederland. Roelof Hummel, bestuurslid van BluesinWijk komt er in de uitzending van 19 november alles over vertellen. Mis het niet!!.
Er is muziek, deels door de artiesten zelf aangeleverd en deels uit zijn eigen voorraad. Jos du Floo begint met een nummer van Reemers & The Greef. Daarna The Men Unplugged, King Of The World, Merel van de Keer, Vintage Brothers, Cleanhead & Barefoot, Richville, Nienke Dingemans Band, Dave Chavez Band, Little Steven & The Big Beat, Raymunda, Mojo Hand en Jos eindigt de twee uur met de Bullfrog Taste Express. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”, voor de maand november een inzending van Tineke Schoenmaker. Haar keuze valt op John Lee Hooker, het album Anthologie du Blues (1969). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
En uiteraard ook nog nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het deze keer het hele programma later te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven