Highstreet Jazz & Blues 20-08-2023

Highstreet Jazz & Blues 20-08-2023

Iedereen heeft artiesten waar je midden in de nacht voor wakker mag worden gemaakt. Ik heb van twee van die artiesten weer nieuwe albums binnen. Echt genieten! Ik ga hier niet verklappen welke dat zijn maar in de uitzending vertel ik het wel.
Ik begin, 20 augustus 2023, met een nummer van Tracy Nelson. Verder Maria Daines, Bettye LaVette, Lou Ann Barton, Jeau James, Robert Wilkins, DeFord Bailey, Fiona Boyes, Ty Curtis Band en ik sluit het eerste uur af met Taj Mahal. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand augustus een inzending van Nienke Dingemans. Haar keuze valt op Bonnie Raitt, het album Road Tested (1995). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Julie London, Lena Horn, Per Møllehøj, Ernestine Anderson, Dinah Washinton, Wes Montgomery, Donald Byrd, Anders Jormin en tot slot Eric Gale. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk. En ook iedere zondag vanaf 20.00 uur op WBRS Belgium.

Reacties

Scroll naar boven