Highstreet Jazz & Blues 21-01-2024

Highstreet Jazz & Blues 21-01-2024

Vorige week (14 januari) 2024 was Kozzeltov live in de studio. Was een geweldige middag. En jullie kunnen nog terugluisteren via www.regio90.nl of www.bluesinwijk.nl.

Maar we zijn alweer een week verder, 21 januari. Jos du Floo begint met een nummer van Hazmat Modine. Daarna Omar & The Howlers, Mark Joseph, Leo Lyons Hundred Seventy Split, Johnny Winter, Mister Moan, Heavy Drunk, Harlem Lake en Jos eindigt het eerste uur met Dolly Parton. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand januari inzending van Gait Klein Kromhof. Zijn keuze valt op Big Walter “Shakey” Horton, het album The Soul of Blues Harmonica (1964). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede uur. Gevuld met mooie jazz. Ella Fitzgerald & Louis Armstrong, Turk Murphy’s Jazz Band, Kid Ory, The South Jazzband, Ditty Dozen, The Ragtime Rumours, Lionel Hampton en als laatste Edwin Berg Trio. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven