Highstreet Jazz & Blues 21 augustus 2022

Highstreet Jazz & Blues 21 augustus 2022

Zondag 21 augustus, weer zo’n dag dat alles kan en alles mag. Eerst lekker luisteren naar Highstreet Jazz & Blues op 90fm (het programma Highstreet & Blues is regionaal af te stemmen op 91.7 FM en wereldwijd via www.regio90.nl) en daarna in vliegende vaart naar kasteel Duurstede. Daar lekker blues maken en buiten spelen van 14.00 tot 17.00 uur met mijn vrienden Richard Quartel, Robin Winkel en Will van Gelderen. Publiek is uiteraard van harte welkom en de entree is gratis. Er is me verklapt dat het weer meewerkt, zonnetje maar niet te warm.
Maar eerst dus Highstreet Jazz & Blues. Ik begin met een nummer van Ethan Askey. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Gunn, J.J. Cale, Blues Company, Brad ‘Guitar’ Wilson, Caboose, Dana Fuch, Dedicated Men Of Zion en laatste van het eerste uur Gary Eisenbraun. Ook de elpee van de maand”, voor de maand augustus een inzending van Klaas van Kuilenburg. Zijn keuze valt op Jimi Hendrix, Het album Hendrix in The West (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Alberta Hunter, Billie Holiday, Lils Macintosh, Rita Reys, Pia Beck, Meschiya Lake and The Little Big Horns, Maria Nuldauer & Tuba Skinny, Sam Pilafian & Frank Vignola en ik sluit af met Stan Getz. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven