Highstreet Jazz & Blues 21 mei 2023

Highstreet Jazz & Blues 21 mei 2023

Ook tijdens onze vakantie ging Highstreet Jazz & Blues gewoon door. Dat alles dankzij het wonder van de techniek. En inmiddels ben ik ook weer een jaartje ouder (en wijzer??). Nu dus weer volop on air op zondag 21 mei 2023 op de Utrechtse Heuvelrug, Kromme Rijn gebied, Zeist, Bunnik en in België.
Het eerste uur van Highstreet Jazz & Blues begin ik met een nummer van Paul Filipowitcz. Verder The Vaults, Ron D Bowes, Big Jack Johnson, James Anthon Band, Taj Mahal, Paul Gooderham, Mississippi MacDonald en ik sluit het eerste uur af met Earl T and the Tattered Hearts. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand mei een inzending van mijn “Brother in Blues” Dirk Zorgman. Zijn keuze valt op The Allman Brothers Band, het album 1 (1969). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Pharmacy Five Plus Three, Midlife Revival Jazzband, Marktown Syncopators, Freddie Hubbard, Gene Kruppa & Buddy Rich, Cliff Jacson, Ramona & Her Gang, Traut & Rodby en tot slot Ibrahim Maalouf. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.

Reacties

Scroll naar boven