Highstreet Jazz & Blues 22 oktober 2023

Highstreet Jazz & Blues 22 oktober 2023

Nog een week, dan is het weer wintertijd. De donkere dagen zijn overigens al “voelbaar”. De bomen en struiken beginnen nu voorzichtig te kleuren. Truien hebben we al weer opgezocht. Kachel slaat ‘s-morgens weer aan. Gelukkig is er Highstreet Jazz & Blues om je aan op te warmen.
Zondag 22 oktober: Ik begin met een nummer van Kyla Brox. Verder Lefthand Freddy, Nirek Mokar, The Nighthawks, BluesShack, Austin Walkin’ Cane, Garret T. Willie, Joyann Parker, John Popper & Jono Manson, Jeff Michaels en ik eindig het eerste uur met Danny Bryant. Uiteraard ook “de elpee van de maand”, voor de maand oktober een inzending van Erwin Java. Zijn keuze valt op Freddie King, het album Getting Ready (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Radka Toneff, Art Pepper, Ben Webster, Back Bay Ramblers, Barney Wilen, Eddie Shaw, John F. Klaver (2x) en tot slot Julian Lage. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, inclusief een nummer van de Beatles (echt waar!!) afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven