Highstreet Jazz & Blues 23-04-2023

Highstreet Jazz & Blues 23-04-2023

Vanaf de maand mei wordt mijn programma ook uitgezonden door WBRS Belgium. En natuurlijk ook ‘gewoon’ via 90 FM en RTV Slotstad. WBRS neemt het programma op in de programmering, elke zondag vanaf 20.00 uur.
Nu eerst een heerlijk rustig weekend, zonder verplichtingen. Alhoewel, uiteraard staat er wel een uitzending van Highstreet Jazz & Blues op de planning. En dat doe ik graag.
Ik begin met een nummer van Deek Jackson. Verder Jo’ Buddy’s One Man Stomptet, Jimmy Burns, James Williams, Schedules, Sarah Rogo en als laatste van het eerste Laura Cox. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand april een inzending van Kees Dusink. Zijn keuze valt op John Mayall, het album A Hard Road (1967). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazznummers van de Dirty Dozen, George Wettling’s Dixielanders, Keith Emerson & Chris Barbers Jazz Band & Edmond Hall, Joe Darensbourgh & Pat Halcox & Chris Barber, De Nootenkraaksters, Deborah J. Carter & The Dutch Swing College Band, Lena Horn, Lils Mackintosh en ik sluit af met Arne Domnérus Group. En dan natuurlijk nog drie nummers uit de nalatenschap van Evert, de bedenker, starter en oud presentator van dit programma.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk. En vanaf de maand mei iedere zondag vanaf 20.00 uur op WBRS Belgium.

Reacties

Scroll naar boven