Highstreet Jazz & Blues 23-07-2023

Highstreet Jazz & Blues 23-07-2023

Uit een recente peiling blijkt dat er op de zondagmiddagen tussen 12 en 14 uur een piek te zien is in de luisterdichtheid op de FM. Zou kunnen liggen aan het feit dat veel mensen hebben afgestemd op Highstreet Jazz & Blues.
Ik begin deze keer met een nummer van Albany Down. Verder Dean Taylor Band, Peter Storm & The Blues Society, Tony Holiday, Mojo Stomp, Kaz Hawkins, Gwyn Ashton, Smokey Wilson, Johnny Otis Blues Band, Scott Wainwright en ik sluit het eerste uur af met Col Ray Price. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand juli een inzending van Imco Ceelen, bekend als Duketown Slim. Zijn keuze valt op Missisippi John Hurt, het album The Original 1928 Recordings (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Ejji Hanaoka & Brooks Tegler, Joe Murany & Henri Chaix, Jocobi’s Bottomland Orchestra, Wes Montgomery, Anita Baker, Astrud Gilberto, Eddie Conson & His Band, Rex Steward et Claude Bolling et Son Orchestre, Emmet Cohen en tot slot Frank Sinatra. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk. En ook iedere zondag vanaf 20.00 uur op WBRS Belgium.

Reacties

Scroll naar boven