Highstreet Jazz & Blues 23-10-2022

Highstreet Jazz & Blues 23-10-2022

Ik begin met een nummer van Holzscheit. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Lew Jetton& 61 South, Bessie Smith, Marjorie Martinez, Mesquite Café, Michael Rubin, Mike Morgan & The Crawl, Rich Corné, Rik Meijer, Sass Jordan en als laatste van het eerste uur Shaggy Dogs. Ook de elpee van de maand”, voor de maand oktober een inzending van Nicko Christiansen. Zijn keuze valt op Buddy Guy, het album Hoodoo Man Blues (1965). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Turk Murphy’s Jazz Band, Artie Shaw & His Orchestra, Gerry Mulligan, Utrechts Jazz Orkest, |Roaring Seven Jazzband, The Red Onion Jazzband en ik sluit af met David Liebman Quintet. Uiteraard ook drie nummers uit de serie “de drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week als herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en tekst
Ton Stegmeijer, Willem Van de Kraats en 7 anderen

Reacties

Scroll naar boven