Highstreet Jazz & Blues 24-09-2023

Highstreet Jazz & Blues 24-09-2023

Vorige week heb ik al aangekondigd dat 8 oktober 2023 Highstreet Jazz & Blues 30 jaar bestaat. Die dag dan aflevering 1576. Ik ben me al aan het voorbereiden om er een mooie en uitzonderlijke uitzending van te maken. Nog even geduld dus…..
Ik begin aflevering 1574, 24 september 2023, met een nummer van Melody Angel. Verder Molly Hatchet, Michael Bloomfield, Vanja Sky, Lincoln Durhan, Ralph de Jongh, Stef Woestenenk, Kozzeltof, Ron Wood & Bo Diddley en ik sluit het eerste uur af met Duane Betts & Nicki Bluhm. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand september een inzending van de Noorse Kjell Inge Fischer Brovoll (Jolly Jumper). Zijn keuze valt op Muddy Waters, het album Live At Mr. Kelly’s (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Doc Cheatham & Sammy Price with Lars Edegran’s Jazz Band, Ginger Pig New Orleans Jazz Band & Sammy Rimington, Dave Brubeck Quartet, Lianne La Havas, Jimmy Raney, Tuba Skinny en tot slot Albert Hammons & Pete Johnson. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven