Highstreet Jazz & Blues 24-12-2023

Highstreet Jazz & Blues 24-12-2023

Jos du Floo begint met een nummer van Steve Sanahan. Daarna Sharkfin, Lazy Lester, Joe Bonamassa, Andy Lindquist, Max. B. Greene, Levinia, Kirky TG & Sinkin’ Down, Kapsalis en Jos eindigt het eerste uur met Jimmie Bratcher. Uiteraard ook “de elpee van de maand”. Voor de maand december een inzending van Robbert Duijf. Zijn keuze valt op Ian Sieger, het album Man and Guitar (2014). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede uur. Gevuld met mooie jazz. Peggy Lee, Keb’ Mo’, Chris Barber & Champion Jack DuPree, Barney Wilen, Ben Webster, Milt Buckner, Fletcher Henderson, Eri Yamamoto Trio en als laatste Gerry Mulligan. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma, deze keer dat van vorige week (Mister Moan live bij Highstreet Jazz & blues), tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad. Als je dat gemist hebt zeker aan te bevelen.
Daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk. Via www.regio90.nl kunt u de volledige twee uur terug horen als “uitzending gemist”.

Reacties

Scroll naar boven