Highstreet Jazz & Blues 24 juli 2022

Highstreet Jazz & Blues 24 juli 2022

De 38 graden overleefd? Vonden jullie het te warm?? Dan is het BLUES!! Binnenkort weer. Maar wel wat minder heet. Dus morgen, zondag 24 juli weer Highstreet Jazz & Blues. De zon schijnt. Ook dan wordt het een moooie dag als je van de warmte houdt. Het programma Highstreet & Blues is regionaal af te stemmen op 91.7 FM en wereldwijd via www.regio90.nl.
Ik begin met een nummer van Ellis Nailey. Verder veel nieuw en oud werk zoals van The Slight Delay, Albert Gastiglia, Ash Grunwald, Greg Wright, Jay Vee Band, Jim Crawford & Friends, Lightnin’ Hopkins, Luther Allison, Pinetop Perkins en als laatste van het eerste uur Jose Ramirez. Ook de elpee van de maand”, voor de maand juli een inzending van Tom Copier. Zijn keuze valt op Robert Johnson, Het album King Of The Delta Blues Singers (1966). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Bubblin’ Toorop, Stephane Grappelli, The Rosenberg Trio, Squirrel Nut Zippers, The Deep River Quartet, The Dirty Dozen Brass Band, The Eagle Brass band, The Olympia Brass Band Of New Orleans en ik sluit af met The Dutch Swing College Band. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven