Highstreet Jazz & Blues 25-02-2024

Highstreet Jazz & Blues 25-02-2024

Met uitzending nummer 1596 sluiten we de maand februari af. Niet voor te stellen hoe hard het gaat. Vanaf 8 oktober 1993 is er dus al 3.192 uur Jazz en Blues de ether ingeslingerd. En nog steeds eindigt Highstreet Jazz & Blues niet.
Jos du Floo begint met de Vargas Blues Band. Daarna Hannah Wicklund, Chris O’Leary, B.B. King, Andy Lindquist, Bror Gunnar Jansson, The Luck Brothers, Arthur Adams, Janus Joplin en Jos eindigt het eerste uur met Carl Perkins. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand februari de inzending van Steven van der Nat (Little Steve & The Big Beat). Zijn keuze valt op Freddy King, het album His Early Years (1972). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede uur en dat is het jazzuurtje. Ella Fitzgerald, Art Blakey, Charlie Parker, Lena Horn, Antonio Serrano & The BvR Flamenco Big Band, Oscar Celestin’s Original Tuxedo Jazz Orchestra, Louis Dumaine’s Jazzola Eight, The Ragtime Rumours en als laatste Trijntje Oosterhuis. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk.
Voor de blues liefhebbers, Op Regio90 elke zondag van 15.00 tot 17.00 de herhaling van het programma Blues For You van Papa Dik Zorgman.

Reacties

Scroll naar boven