Highstreet Jazz & Blues 25-06-2023

Highstreet Jazz & Blues 25-06-2023

Wat een prachtig weekend. Volop zon en gegluurd op de Heuvelrug (live muziek in de studio). Ook op zondag 25 juni 2023 is er live muziek in de studio. Ook dan kunnen jullie gluren op de Heuvelrug. Kom gerust vanaf 15.00 uur langs in de studio. Maar eerst Highstreet Jazz& Blues.
Het eerste uur van Highstreet Jazz & Blues begint Jos du Floo met een nummer van Lolita Carabine. Verder The Golden Grass, Jerry Carcia, The Archievers, Jason Freeman, Jeff Pitchell, Jacopa Pausa, Vin Mott en Jos sluit het eerste uur af met Samantha Fish & Jesse Dayton. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand juni een inzending van Rien van Rijn, bekend van de VintageBrothers. Zijn keuze valt op The Paul Butterfield Band, het album The Butterfield Blues Band (1987). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Joseph Lam Jazzband, Circus Square Jazz Band, Dave Brubeck Quartet, Al Jareau, Ben Webster, Eddie Lang, Ella Fitzgerald en tot slot Francesca Tan. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk. En ook iedere zondag vanaf 20.00 uur op WBRS Belgium.

Reacties

Scroll naar boven