Highstreet Jazz & Blues 25-09-2022

Highstreet Jazz & Blues 25-09-2022

Vandaag, zaterdag 24 september, zijn er de lekkodagen in Wijk bij Duurstede. Het weer doet er aan mee. De wolken lekken lekker. Maar morgen zondag 25 september, liggen de historische boten ook nog in de haven en dan schijnt de zon. Maar uiteraard eerst even luisteren naar Highstreet Jazz & Blues. De boten liggen er immers na twee uur ook nog.
Ik begin Highstreet Jazz & Blues met een nummer van Leslie West. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Markey Blue Latina Project, Steve Bailey, The Blue Chevys, The Weber Brothers, Grateful Dead, Ben Harper & Charlie Musselwhite, Lone Project, Delbert McClinton en als laatste van het eerste uur Nils Lofgren. Ook de elpee van de maand”, voor de maand september een inzending van Robin Winkel. Zijn keuze valt op Buddy Guy, het album Blues Singer (2003). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Eddie Ericson & Eddi Davis, Peanuts Hucko & The Festival Surprise Band, King Pleasure& The Biscuit Boys, Diamonds, Rod Madna, Lisa Hilt, Louis Armstrong, Red Nichols, King olliver en ik sluit af met Lionel Hampton and His Big Band. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven