Highstreet Jazz & Blues 26-02-2023

Highstreet Jazz & Blues 26-02-2023

Nog nagenietend van vorige week, de uitzending met de Vintage Brothers live in de studio, ben ik me al weer aan het voorbereiden voor de uitzending van morgen, zondag 26 februari 2023.
Ik begin het eerste uur met een nummer van Ben Levin. Verder Adriaan Dorresteijn, Beiztegui & The Hammond Lovers, Allergies, Adjournments, Little Henry, Morris Pejoe, Dusty B, G, “Davy” Crockett en als laatste van het eerste uur Carla Mariani. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand februari een inzending van Hans de Vries. Zijn keuze valt op Led Zeppelin, het album III (1970). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazznummers van de Dixieland Pipers, George Wettling’s Dixielanders, Bobby Hackett Quintet, Bob Crosby & The Bob Cats, Barrelhouse Jazz band, Viking Dixie Kids, The Olympia Brass Band of New Orleans, Piet Noordijk Quartet en ik sluit het af met Michiel Borstlap. Ook “de drie van Wybenga”, nummers uit de nalatenschap van Evert, de bedenker en oud presentator van dit programma.

Reacties

Scroll naar boven