Highstreet Jazz & Blues 26-03-2023

Highstreet Jazz & Blues 26-03-2023

Wat een prachtige voorstelling vorige week zondag in het Calypso. Het verhaal van Brit die Sem is geworden. Sem Jansen en Leif de Leeuw. Het was GENIETEN!! En gisteren gevierd dat we 46 jaar geleden in het huwelijk zijn getreden.
Nu weer een gewone zondag met uiteraard Highstreet Jazz & Blues. Ik begin het eerste uur met een nummer van Backyard Stomp. Verder Eddie Mapp, Robert Williams, Travis Koester, Trevor Battle, John Lee Hooker, Howlin’ Wolf, Harlem Lake en als laatste van het eerste uur Kinjo & Yo. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand maart een inzending van Stef Woestenenk. Zijn keuze valt op Eric Clapton, het album Just One Night (1980). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazznummers van Benny Green, Bobby Hutcherson, Zoot Sims, Herbie Hancock, J.J. Johnson, Grant Green en ik sluit af met Ella Fitzgerald. Uiteraard ook ‘de drie van Wybenga’, nummers uit de nalatenschap van Evert, de bedenker, starter en oud presentator van dit programma.

Reacties

Scroll naar boven