Highstreet Jazz & Blues 26 juni 2022

Highstreet Jazz & Blues 26 juni 2022

Deze keer een ‘gewone’ zondag. Geen vaderdag, geen optredens, geen verplichtingen. Saai? Allesbehalve. Genoeg te doen. Maar eerst om 12.00 uur lekker naar Highstreet Jazz & Blues luisteren natuurlijk. Ja het is zondag 26 juni en we maken er een mooie dag van. Het programma Highstreet & Blues is te beluisteren op 91.7 FM en via wereldwijd via www.regio90.nl.
Ik begin met een nummer van Karl Stoll and the Danger Zone. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Dino McGartland, Eddie Blues Barney, Jhett Black, Josh Hyde, Louisiane Red & Bob Corritore, Marina & The Voodoo en als laatste van het eerste uur Paul Gillings. Ook de elpee van de maand”, voor de maand juni een inzending van Julian Sas. Zijn keuze valt op Jimi Hendrix, Het album Band Of Gypsys (1970). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Leon Redbone, Buddie Rich, Bobo Stenson Trio, Bill Coleman, Charlie Parker, The Jazzinvaders, Marbin, Lester Young en ik sluit af met Simin Tander. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven