Highstreet Jazz & Blues 27-08-2023

Highstreet Jazz & Blues 27-08-2023

Het is weer zover. We mogen weer een maand afsluiten en toevoegen aan het archief van de geschiedenis. Augustus was nat maar ook (soms) heet en voor de vakantiegangers in Nederland minder fraai dan gehoopt. De scholen zijn weer begonnen, de stress is weer zichtbaar op moeders en vaders die de kinderen op school afleveren. Tijd dus voor Highstreet Jazz & Blues, een rustgevend moment van de week.
Ik begin, 27 augustus 2023, met een nummer van Rory Gallagher. Verder Vintage Trouble, Scott McKeon, Mick Kolassa, Delbert McClinton, Damian Lewis, Wille & The Bandits, Mick Clarke, Johnny Winter ik sluit het eerste uur af met More Than 6. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand augustus een inzending van Nienke Dingemans. Haar keuze valt op Bonnie Raitt, het album Road Tested (1995). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Willie Humphrey, Txell Sust + La Vella Dixieland, Breda Giants ’98, Al Jarreau, Barney Wilen, Grover Washington Jr. en tot slot Beegie Adair. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven