Highstreet Jazz & Blues 27-11-2022

Highstreet Jazz & Blues 27-11-2022

Zondag 27 november 2022 is er weer een ‘gewoon’ programma van Highstreet Jazz & Blues. Uiteraard dreunt dan nog in de oren de vele artiesten die zaterdag hebben opgetreden tijdens de blueskroegentocht, georganiseerd door BluesinWijk. Des te mooier om dan lekker voor de radio te zitten en na te genieten met Highstreet Jazz & Blues.
Ik begin met een nummer van Rusty Jones. Verder Seth Walker, Stefan Hillesheim, T. Kuususto & The Sons Of Mojo, Van Morridon, Anthony Geraci, Bennet Matteo Band, Big Jack Johnson en als laatste van het eerste uur Blue Fever. Ook de elpee van de maand”, voor de maand november een inzending van Magic Frankie (Frank van de Bergh). Zijn keuze valt op James Cotton, het album Live And On The Mood (1976). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Duke Ellington, Harry James & His Orchestra, Eddie Gomez, The Zawinul Syndicate, Ottilie Patterson & Chris Barber Jazz Band & Edmund Hal, Kate McNab & Martin Genge & Ralp Laing en ik sluit af met Bob Barnard & Ian Date. Uiteraard ook drie nummers uit de serie “de drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven