Highstreet Jazz & Blues 28-01-2024

Highstreet Jazz & Blues 28-01-2024

We zijn alweer een week verder, januari is al weer bijna aan het eind. Veel gelukkiger Nederlanders om ons heen want hun netto inkomen is gestegen. Kosten ook!!. Gelukkig is het luisteren naar Highstreet Jazz & Blues gratis.
Jos du Floo begint 28 januari 2024 met een nummer van Erja Lyytinen. Daarna Groove Krewe, Bernie Marsden & Jaime Kyle, 8 Ball Aitken, Dr. John, Frijid Pink, Hot Dog Taylor, Ian Coldsteel Kenny, Janis Joplin & Jorna Kaukonen en Jos eindigt het eerste uur met Junior Wells. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand januari inzending van Gait Klein Kromhof. Zijn keuze valt op Big Walter “Shakey” Horton, het album The Soul of Blues Harmonica (1964). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede uur. Gevuld met mooie jazz. Billy Holiday, Cyrille Aimeé and The Surreal Band, Diana Krall, Ella Fitzgerald, Jimmy Smith, Julie London, Irvin Mayfield & New Orleans Jazz Orchestra en als laatste Marcin Wasilewski Trio. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven