Highstreet Jazz & Blues 28-05-2023

Highstreet Jazz & Blues 28-05-2023

Afgelopen zondag 28 mei 2023 splitste ik mij weer in tweeën. De ene kant presenteerde Highstreet Jazz & Blues en de andere kant bespeelde de bas bij The Vaults op de “Lazy Sunday Afternoon”in de haven van Wijk bij Duurstede.
Het eerste uur van Highstreet Jazz & Blues begin ik met een nummer van The Cinelli Brothers.. Verder Kevin & DJ, Big Mama Thornton, Twelve Bar Blues Band, JD Simo, Bettye LaVette, Big Head Blues Band, Big Joe Williams en ik sluit het eerste uur af met The Vargas Blues Band. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand mei een inzending van mijn “Brother in Blues” Dirk Zorgman. Zijn keuze valt op The Allman Brothers Band, het album 1 (1969). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Jimmy Smith, Annie Bult, Papa Bue’s Viking Jazz Band, Paul Barbarin, Pim Jacobs, Preservation Hall Jazz Band en tot slot Gijs Hendriks Quatet. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.

Reacties

Scroll naar boven