Highstreet Jazz & Blues 28 augustus 2022

Highstreet Jazz & Blues 28 augustus 2022

Wordt het een rustig weekend? Afwachten. Vorige week was het optreden in het kasteel Duurstede echt zinderend. Leuk publiek, fantastich weer, uitstekende bediening en van het publiek kregen we te horen dat we goed bezig waren. Waren we nog aan het denken over een nieuwe naam van de band hebben we toch besloten om de naam The Vaults aan te houden.
Zondag 28 augustus is er ook weer Highstreet Jazz & Blues (52 weken, 104 uur per jaar). Ik begin met een nummer van Geminii Dragon. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Gregg Alman, Jason Lee McKinney Band, Joe Marton & Little Jimmy Breeze, Marcus Demi, Scatman Crothers, Andy Lindquist, Buddy Guy & Junior Wells, Michael Russell Trio, T-Model Ford en laatste van het eerste uur The Rolling Stones. Ook de elpee van de maand”, voor de maand augustus een inzending van Klaas van Kuilenburg. Zijn keuze valt op Jimi Hendrix, Het album Hendrix in The West (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Pall Mall Jazz Band, Nat King C. The Central Heat Jazz Band, Trijntje Oosterhuis, Houston Person, Free & Easy en ik sluit af met Buddy Tate, Milt Buckner & Wallace Bishop. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven