Highstreet Jazz & Blues 29-10-2023

Highstreet Jazz & Blues 29-10-2023

De zomer is voorbij. Kachel brandt weer. Bomen verliezen bladeren die na eerst prachtig te kleuren, afsterven. We zitten midden in de herfst. Kunnen we er wat aan doen? Willen we er wat aan doen? Het hoort bij het leven. Gewoon genieten van het moment en lekker luisteren naar Highstreet Jazz & Blues.
Zondag 29 oktober: Jos du Floo neemt de luisteraar deze keer mee naar 8 oktober 2023. De zes finalisten van de Dutch Blues Challenge in Nieuw-Vennep. Jos begint met een nummer van Luther’s. Daarna Emily H (Hill), Mister Moan, What The Frnk, The Mudbirds en Robbert Duijf. Daarna Graman Parker & The Goldtops, Guitar Slim, Lefthand Freddie (In 2023 toegetreden tot de Dutch Blues Hall Of Fame) en jos eindigt het eerste uur met Rare Union. Uiteraard ook “de elpee van de maand”, voor de maand oktober een inzending van Erwin Java. Zijn keuze valt op Freddie King, het album Getting Ready (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Billy Holiday, Anita O’Day, Aretha Franklin, Ella Fitzgerald & Duke Ellington, Madeleine Peyroux & William Galison, The Olympia Brass Band Of New Orleans, AMC Trio en tot slot Euge Groove. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven