Highstreet Jazz & Blues 30-07-2023

Highstreet Jazz & Blues 30-07-2023

De vijfde en laatste zondag van juli 2023. Nog twee maanden te gaan en dan het dertigjarig bestaan van Highstreet Jazz & Blues. Op zondag 10 oktober 1993 was de eerste uitzending, samengesteld en gepresenteerd door Evert Wybenga.
Ik begin deze keer, 30 juli 2023 dus en aflevering 1566, met een nummer van Howlin’ Sun. Verder Will Barber & Family, Muddy Waters ft. Otis Span, John Haydack, James Pace Band, Carlo Carena, Boo Boo Davis, Allen-Forrester Band, Jeanette Berger en ik sluit het eerste uur af met Zed Mitchell. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand juli een inzending van Imco Ceelen, bekend als Duketown Slim. Zijn keuze valt op Mississippi John Hurt, het album The Original 1928 Recordings (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Jabbo Smith & Joep Peeters, Claus Jacobi & His Gang, Magnolia Jazz Group, Stephane Grappelli & Joe Venuti, The Central Heat Big Band, Kenny Barron & Stan Getz en tot slot Louis Armstrong and His All Stars. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk. En ook iedere zondag vanaf 20.00 uur op WBRS Belgium.

Reacties

Scroll naar boven