Highstreet Jazz & Blues 30 oktober 2022

Highstreet Jazz & Blues 30 oktober 2022

Morgen, zondag 30 oktober, de laatste zondag van deze maand. Heerlijke temperatuur en weer Highstreet Jazz & Bluestijd. Ik begin met een nummer van T.G. Copperfield. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Ticket West, Thomas Jo’ Group, Little Hat (winnaar van de Dutch Blues Challence 2022), Barn & Belle (idem winnaars van de duo acts), Wil Blades & Charlie Hunter & George Stoppick, Al Blake, Raymunda Publiekslieveling tijdens de Dutch Blues Challenge 2022), Ben Hemming en als laatste van het eerste uur Harlem Lake. Ook de elpee van de maand”, voor de maand oktober een inzending van Nicko Christiansen. Zijn keuze valt op Buddy Guy, het album Hoodoo Man Blues (1965). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Wild Bill Davidson with Papa Bue’s Viking Jazz Band, Eddie Lang, Glenn Miller, Handsome Harry Compagnie, Stacey Kent, Big Maybelle, Trio You Name It!, Madeline Bell & The Swingmasters, Dirty Dozen (NL) en ik sluit af met The Dirty Dozen Brass Band (USA). Uiteraard ook drie nummers uit de serie “de drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week als herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven