Highstreet Jazz & Blues 31-03-2024

Highstreet Jazz & Blues 31-03-2024

Jos du Floo begint met het Rene Huard Project. Daarna The Liberators, The Cinelli Brothers, Otilia Donaire, Kenny Hughes, Jim Twitty, Taj Mahal, Bjorn Berge en Jos eindigt het eerste uur met Louisiana Red. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand maart de inzending van Gerrit Veldman. Zijn keuze valt op Jimi Hendrix, het album The Jimi Hendrix Concerts (1982). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede uur en dat is het jazzuurtje. The Sims-Wheeler Vintage Jazz Band, Paradise Orchestra, Metropole Orkest, AMC Trio, Allegra Levy, Anita O’Day, Artie Shaw and His Orchestra, Euge Groove, Black & Jones & Julian & Roman Wasserfuhr en als laatste Chris Barber. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven