Highstreet Jazz & Blues 7-1-2024

Highstreet Jazz & Blues 7-1-2024

Jos du Floo begint met een nummer van Jack de Keyzer. Daarna Junior Wells & Buddy Guy, Johnny Rawls, Bonnie Raitt, Veronique Gayot, Gait Klein Kromhof, Thrill, Pee Wee Crayton en Jos eindigt het eerste uur met Mitch Grainger. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand januari inzending van Gait Klein Kromhof. Zijn keuze valt op Big Walter “Shakey” Horton, het album The Soul of Blues Harmonica (1964). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede uur. Gevuld met mooie jazz. Brooks Tegler’s Hot Jazz, The Original Victoria Band, Original Cresent City Rythm Kings, Dan Barret & Joep Peeters, The Dave Brubeck Quartet, Kirsty MacColl, Emanuele Ciso& Francesca Tandoi en als laatste Eartha Kitt With Bronski Beat. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk. Via www.regio90.nl kunt u de volledige twee uur terug horen als “uitzending gemist”.

Reacties

Scroll naar boven