Highstreet Jazz & Blues 7 augustus 2022

Highstreet Jazz & Blues 7 augustus 2022

Weten jullie nog? De 1500ste uitzending? Wat een feest was dat. En nu dan, al doortellend, kom ik aan uitzending nummer 1515 toe. Het gaat maar door. Het programma Highstreet & Blues is regionaal af te stemmen op 91.7 FM en wereldwijd via www.regio90.nl.
Ik begin met een nummer van Nick Andrea. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Sugarray Rayford, Diunna Greenleaf, Fonky Donky, Freddy Munoz, Jack Bottleneck, Karen Dalton en als laatste van het eerste uur Mike Guldin. Ook de elpee van de maand”, voor de maand augustus een inzending van Klaas van Kuilenburg. Zijn keuze valt op Jimi Hendrix, Het album Hendrix in The West (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Joseph Lam Jazzband, Preservation Hall Jazz Band, The Scat Cats, Max Collie’s Rhythm Aces, Papa Bue’s Viking Jazzband, Savoy Jazzmen Eindhoven, Viking Dixie Kids en ik sluit af met het Buddy Tate Quartet. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven