Highstreet Jazz & Blues 7 mei 2023

Highstreet Jazz & Blues 7 mei 2023

Zondag 30 april 2023 speelde Stef Woestenenk live in de studio van 90FM, in het programma Highstreet Jazz & Blues. Wat een fantastisch goede gitarist en zanger. Heeft u dat gemist? Luister het dan het hele programma maar eens terug op www.regio90.nl (uitzending gemist) of op de site van Blues in Wijk (www.bluesinwijk.nl).
En vanaf deze week wordt mijn programma ook uitgezonden door WBRS Belgium. WBRS neemt het programma op in de programmering, dus voortaan elke zondag vanaf 20.00 uur.
Het eerste uur van Highstreet Jazz & Blues begin ik deze keer met een nummer van Jackie Venson. Verder GA-20, Eddie 9V, Deb Callahan, Lazy Lester, Ortica Blues Trio, Soothsayer Orchestra, PD Martin en ik sluit het eerste uur af met John Mayall, Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand mei een inzending van mijn “Brother in Blues” Dirk Zorgman. Zijn keuze valt op The Allman Brothers Band, het album 1 (1969). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Johnny De Droit & His New Orleans Jazz Orchestra, Fate Marable’s Society Syncopators, Original Crescent City Jazzers, Johnny Bayersdorffer & His Jazzola Novelty Orchestra, Otillie Patterson + Sonny Terry + Brownie McGhee + Dick Graham + Chris Barber, Van Morrison + The Chris Barber Skiffle Group, George Probert, en ik sluit af met Art Blakey. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.

Reacties

Scroll naar boven