Highstret Jazz & Blues 07-04-2024

Highstret Jazz & Blues 07-04-2024

Nieuwe maand. Nieuwe ideeën, Veel plannen. Veel vooruitzichten. We hebben er zin in!!
Jos begint met Michael Messer & Chaz Jankel. Daarna Steve Hunter, Magic Slim, John Primer, Emanuel Casablanca, One Dime Band en Jos ik eindigthet eerste uur met B.B. King. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand maart de inzending van Leen Wander. Zijn keuze valt op Frank Zappa, het album Bongo Fury (1975). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede uur en dat is het jazzuurtje. Art Farmer, Ben Webster, Sonny Rollins, Robin Hayle, Red Nichols & Phil Napoleon, Firehouse Five Plus Two, Dejan’s Olympia Brass Band en als laatste Buddy Tate. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk.
Voor de blues liefhebbers, Op Regio90 elke zondag van 15.00 tot 17.00 de herhaling van het programma Blues For You van Papa Dik Zorgman.

Reacties

Scroll naar boven