Regio Magazine donderdag 16 juni 2022

Regio Magazine donderdag 16 juni 2022

Super dat je het programma gaat terugluisteren. In de studio hebben we de uitzending live opgenomen hoor! Nu alvast een special thanks to Erik. Jammer dat het je laatste dag hier bij Regi90 is! Veel plezier in Lemburreg.

In een uurtje kun je veel beluisteren; niet alleen muziek! (TBone Walker, Red Hot Chilli Pepers, Skye, Michael Franti, K’s Choice, George Michael).

We beginnen met de mannen van de Blues rond minuut 5; wil jij zondag 19 juni ook een rondje Blues doen in de buitengebieden van Wijk? Doen!! Supergaaf om bij de mensen thuis toffe artiesten te gaan horen! Check https://bluesinwijk.nl/evenementen/blues-bij-de-buren-2/

Verder doet de Utrechtse Heuvelrug ook mee aan de Nationale Archeologiedagen; Peter Weterings (gemeente archeoloog) start morgen al in het Cultuurhuis in Doorn.https://www.archeologiedagen.nl/activiteiten/grafheuvelavond/ Niet alleen daar; ook in het Breeveen (bij Leersumseveld) is veel te halen/leren!

Verder nog een mooi weetje als je het leuk vindt om gastgezin te zijn voor internationale studenten! Interessant voor de student, maar ook voor je familie! http://www.travelactive.nl/high-school-holland

Reacties

Scroll naar boven