Busje rijdt meermaals tegen gemeentehuis Rhenen aan

Busje rijdt meermaals tegen gemeentehuis Rhenen aan

In Rhenen is vanochtend om 06:30 meermaals iemand met een wit bestelbusje tegen het gemeentehuis aangereden. Hierbij zijn de ingang van het gebouw en de raadszaal beschadigd. Het bewuste bestelbusje is vervolgens een aantal straten verderop gevonden door de politie zonder de chauffeur. “In De Kleine Kampen troffen we niet veel later het voertuig aan.” aldus een woordvoerder van de politie. De politie laat ook weten dat er verder geen slachtoffers zijn gevallen bij het incident.

Uiteraard zoekt de politie naar de chauffeur, waarvan niet bekend is wat het motief was om tegen het gemeentehuis aan te rijden. Ook is er een buurtonderzoek gestart waarbij aan omwonenden wordt gevraagd om zich te melden als ze iets verdachts hebben gezien of gehoord.

In het gebouw is ook de bibliotheek van Rhenen gevestigd. Vanwege de schade is deze vandaag gesloten. “Wij hopen zo spoedig mogelijk weer bezoekers te mogen ontvangen. Tot die tijd kun je uitwijken naar een bibliotheek in de buurt.” Zo laten ze weten via social media.

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven