Radiospecial over Woningmarkt op de Heuvelrug en in de Kromme Rijnstreek op zaterdag 16 september

Radiospecial over Woningmarkt op de Heuvelrug en in de Kromme Rijnstreek op zaterdag 16 september

Streekomroep Regio 90 maakt zaterdag 16 september in Leersum een talkshowspecial over de woningmarkt in de regio. Publiek is welkom om deze interessante opname in Cultuurhuis De Binder bij te wonen en mee te kijken hoe zo’n radio-uitzending gemaakt wordt, inclusief livemuziek.

In de talkshow Regio Café schuift wethouder Rob Jorg aan – naast Peter Felix van Heuvelrug Wonen en projectontwikkelaar Frank Heerema. Daarnaast schuiven drie makelaars uit de regio aan tafel: Jan van Gulik van Entree Makelaars (Leersum en Wijk bij Duurstede), Priscilla van Woudenberg van Renes Makelaars (Doorn) en Dick Draaijer van de gelijknamige makelaardij in Driebergen.

De Regio Café House Band in een repetitie: v.l.nr Erik Theunisssen, Rob Puijk, Steffen de Wolff, Sascha
van der Ven en Abel Bakema.

De gesprekken worden afgewisseld met live muziek van de House Band, die deze keer New Diamond Steffen de Wolff als lead zanger heeft weten te strikken. De verdere bezetting: Abel Bakema
(keyboards, zang), Rob Puijk (drums), Erik Theunissen (gitaar), en Sascha van der Ven (bas). De House Band speelt vier nummers rond het thema wonen.

De presentatie is in handen van De Vries & De Vries Ondernemerscabaret: Douwe en Renze de Vries uit Driebergen. Begeleid door de House Band sluiten ze de uitzending af met een ironische muzikale hymne aan de Heuvelrug.

Wanneer: opname zaterdag 16 september, 11.00 uur, zaal open 10.40 uur (uitzending zaterdag 23 september, 13.00 uur)
Waar: Cultuurhuis de Binder, Hoflaan 29, Leersum

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven