You’re invited!

You’re invited!

Vanaf donderdag 12 mei start het nieuwe radio programma Regio Magazine. De naam zegt het al: de bijdragen en items komen van onze streekgenoten van de Kromme Rijnstreek en de Utrechtse Heuvelrug.  En dat varieert van passie, tot aankondiging van een evenement, tot natuur, tot het goed willen omgaan met de natuur, tot een mooi verhaal dat een streekgenoot komt vertellen, gewoon omdat het interessant is om te weten of te delen. Guido Pot staat woensdags stil bij politieke bijdragen in het programma Regio Raad.

Het zijn juist deze ervaringen en bijdragen die onze streek zo fijn maken om te wonen. Als “acht nog even wacht” zijn gasten vanaf 19:00 welkom in de studio in Leersum. Maar natuurlijk kan een streekgenoot ook de telefoon pakken om zijn verhaal te doen.

Woon je in een van de dorpen van de Utrechtse Heuvelrug of Wijk bij Duurstede, dan ben je uitgenodigd om ook jouw verhaal te vertellen, maar als je iemand wil aandragen, dan mag dat natuurlijk ook. Je bent meer dan welkom om dan even met ons te overleggen. Stuur een e-mail naar hetty.thijssen@regio90.nl. En denk dan ook alvast na over een song die je item omlijst.

Het programma komt op donderdag live vanuit Leersum en start om 19:00 uur.

Presentatie: Hetty Thijssen en Erik Kiekens

Tussen 19:00 en 20:00 uur

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven