Bartiméus organiseert Doe Dag op 1 juni

Bartiméus organiseert Doe Dag op 1 juni

De tuin wieden, de keuken een flinke poetsbeurt geven, een kastje repareren. Bij gehandicaptenzorginstelling Bartiméus in Doorn en Zeist is op de woningen en groepen genoeg te doen. Er zijn dan ook genoeg klussen waar we hulp bij nodig hebben.  Daarom organiseert de instelling dit jaar op zaterdag 1 juni de allereerste Bartiméus Doe Dag. Handen uit de mouwen, maar vooral ook héél gezellig.


Van alles te doen 

Er zijn heel veel verschillende klusjes op en rond de woningen in Zeist en Doorn om te doen. Binnen én buiten. Klussen waar medewerkers in de zorg vaak door een gebrek aan personeel niet aan toekomen. Daarom is extra hulp zo welkom.

Justine Niekus, projectleider vertelt: “We zien dat onze collega’s in de zorg het lastig vinden om hulp te vragen. Toch is het niet zo gek dat er soms taken blijven liggen. Ook Bartiméus kampt met personeelstekorten en ondanks dat, staat de zorg voor onze cliënten toch écht op één.” De afgelopen maanden gingen medewerkers, bewoners en verwanten in gesprek over de personeelstekorten en de gevolgen hiervan. “Hier is ook het idee voor de Bartiméus Doe Dag ontstaan”, aldus Justine. “Want samen aan de slag is niet alleen heel fijn voor onze cliënten en bewoners, het natuurlijk nog véél leuker!”

Een gezellig programma
De Bartiméus Doe Dag vindt plaats in Doorn én Zeist. De dag start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Het wordt een dag waarop we met elkaar in actie komen en elkaar een handje helpen. En dag voor nieuwe ontmoetingen. Er wordt voor een lunch én een gezellig programma gezorgd.

Aanmelden
Verwanten, vrijwilligers én mensen die Bartiméus nog niet kennen maar graag wat willen betekenen voor onze bewoners en collega’s zijn deze dag van harte welkom. Iedereen die zin heeft kan zich aanmelden via de website www.bartimeus.nl/doedag.

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven